www.edisonsequinenutrition.com             info(at)edisonsequinenutrition.com

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Moi!

Olen Emma Helander, 2002 syntynyt este- ja kenttäratsastaja. Olen aloittanut ratsastuksen 2010, ratsastuskoulussa. Ensimmäiset omat ratsuni olivat poneja, joiden kanssa treenasin aktiivisesti, mutta en koskaan kilpaillut. Tavoitteellisen kilpailemisen aloitin ensimmäisen hevoseni Benjin kanssa kaudella 2016. Kilpailimme pääasiassa kenttäratsastusta.

Nykyinen hevoseni Hurricane TW ”Hugo” on 2004 syntynyt ruuna. Hugo saapui Suomeen 2018 syksyllä Saksasta niin sanotusti ”postimyynti hevosena” eli emme käyneet koeratsastamassa sitä lainkaan. Kolmen ammattilaisen suosittelemana sekä tarkastamana ja näkemieni videoiden perusteella, Hugo päätyi lopulta meille. Tykkään kovasti hevosen liikkeistä ja hyppytyylistä. Meidän yhteistyö on lähtenyt todella hyvin käyntiin ja treenit on sujunut hyvin. Hugo on kokenut kenttähevonen, joka on kilpaillut aktiivisesti kansainvälisellä tasolla. Luonteeltaan hän on todella suloinen ja sosiaalinen hevonen.

Loppukausi 2018 on tarkoitus kilpailla rataesteiden parissa ja tutustua. Innolla odotan ensi kautta ja kenttäkisoja! Ensi kaudelle suunnitelmissa on osallistua junioreiden Suomen mestaruuskilpailuihin, kenttäratsastuksessa. Tarkoitus on jatkaa kenttäratsastuksen parissa ja siinä ohessa kilpailla myös rataesteillä. Tavoitteenani on päästä kisaamaan aina junioreiden kansainväliselle tasolle asti.

Rehustuksen suunnittelu on erityisen tärkeää aktiivisesti treeni- ja kisakäytössä olevalle hevoselle. Hugon tuonti Saksasta on ollut myös huomioitava valittaessa rehuja ja niiden käyttöön otossa. Edison´s Equine Nutrition palvelut on ollut todella iso apu uuden hevosen kanssa. Ruokinnan kohdalla saa aina miettiä monenlaisia kysymyksiä, muun muassa miten energian määrää voisi lisätä tai vähentää, saako hevonen tarpeeksi ravintoaineita ja miten hevosta voi tukea ruokinnan avulla. Etenkin kun on uusi hevonen kyseessä niin on ollut ihanaa, kun on saanut ammattilaisen apua ruokina-asioita koskien!

 

Emma & Hugo