Yellow tiiviimpi.png
Edisons teksti.png

equine nutrition

finland-flag-medium.jpg
united-states-of-america-flag-medium.jpg

TAPAA

Ratsukkomme

_MG_3765.jpg

Nimeni on Eira Ney (MSc.) ja työskentelen hevosravitsemuskonsulttina sekä Edison´s Equine Nutrition palveluiden perustajana.

Nimeni on Eira Ney ja toimin hevosravitsemuskonsulttina, luennoitsijana sekä Edison´s Equine Nutrition -palvelun perustajana. Olen valmistunut Helsingin yliopistosta Maatalous- ja metsätieteiden maisteriksi pääaineenani kotieläinravitsemus. Olen syventänyt opintojani mm. Hollannissa, Wageningenin yliopistossa sekä Yhdysvalloissa Kalifornian yliopistossa, Davisissa. Maisterintutkielmani kirjoitin aiheesta; Hevosen dieetin tärkkelyspitoisuuden, tärkkelyksen syönnin ja dieetin NDF-pitoisuuden vaikutus paksusuolen fermentaatioon (Meta-analyysi, 2016). Tällä hetkellä asun Pohjois-Kaliforniassa mieheni ja 1,5 vuotiaan poikamme kanssa.

Olen kotoisin Keski-Suomesta jossa perheelläni oli lypsykarjaa. Perinteiseen maalaismaisemaan kuului myös vakituisesti hevoset, joita oli tilallamme vaihteleva määrä. Olen kasvanut eläinten parissa ja pienestä pitäen oppinut tekemään töitä eläinten eteen. Lukiessani itseni yliopistoon, keskityin pitkään vasikoiden terveyteen sekä optimaaliseen ruokintaan varhaisessa kasvuvaiheessa. Ajan myötä en kuitenkaan voinut vastustaa olla opiskelematta lisää hevosista ja opiskeluvuosien lähentyessä loppua päätinkin keskittää kaikki opintoni hevosiin...

 

 

Monet kysyvät minulta kuka on Edison?

Usein tietenkin luullaan että kyseessä on hevonen, mutta ei. Edison on rakas koirani. Edison on 2010 vuonna syntynyt sekarotuinen uroskoira joka on matkannut kanssani ylä- sekä alamäet. "Edi" on ollut kanssani mukana miltein kaikilla tallitapaamisilla sekä luennoilla joita olen pitänyt. Siksipä monet tunnistavatkin Edin jo kaukaa. Pohtiessani nimeä yritykselle halusin välttämättä kunnioittaa rakasta koiraani nimessä. Siksipä päädyin nimeen Edisons Equine Nutrition.

E & E

20464734_303450760117969_1605899164_o.jp
DSC02576.JPG
Famiano2_edited_edited_edited.jpg

PALVELUT

Read More

LUENNOT

Alkaen 420 

LASKELMAT

Alkaen 55 €

KONSULTAATIO

Alkaen 110 

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA
  • Instagram
  • Facebook