Suvi Takko

Hei,

 

olen Suvi Takko, 28-vuotias amatööriratsastaja Espoosta. olen aloittanut ratsastuksen lapsena ratsastuskoulussa ja ratsastanut sen jälkeen monipuolisesti erilaisia myyntiponeja ja muita projekteja. Olen aina ollut enemmän esteratsastaja, kunnes pitkäaikainen unelmani omasta hevosesta toteutui opiskeluaikana, kun ostin valmentajaltani kwpn-tamma Ushiyanan. Tamman ansiosta kiinnostuin esteratsastuksen lisäksi myös koulu- ja kenttäratsastuksesta.

 

Ushiyanan menehdyttyä sain käyttööni fwb-ruuna Pinewood Dylanin. Dylanin kanssa kilpailimme kausina 2017-2019 kansallisella tasolla niin koulu, esteitä kuin kenttää. Yhteistyö Dylanin kanssa vahvisti entisestään mieltymystäni hevosen monipuoliseen treenaamiseen ja pesunkestävästä estehevosesta kehittyi yhteisten vuosiemme aikana varma suorittaja niin koulu- kuin maastoesteradoille. Dylanin vahva täysiveritausta, suuri koko ja kova treeni asettivat yhdistelmänä haasteita ruokinnalle, sillä etenkin kisakaudella Dylan oli herkkä laihtumaan. Tähän haasteeseen vastattiin Edison’s Equine Nutritionin akateemisella, tieteeseen ja tutkimukseen perustuvalla, hyvin hevoskohtaisella lähestymistavalla. Yhteistyön tuloksena Dylan suoritti tyytyväisenä ja hienossa kunnossa.

Nykyinen hevoseni Elmors liittyi tiimiimme kolmevuotiaana kesällä 2019. Nuoren, ratsunuraansa aloittavan hevosen ruokinta on oma kokonaisuutensa, jota pääsemme yhdessä Edison’s Equine Nutritionin kanssa nyt tekemään alusta asti.

 

Olen innoissani ja odotan yhteisiä vuosia suurella mielenkiinnolla!

Suvi & Elmors

82584344_585241248989113_672766806988108
Elmo 1.jpg
Elmo 2.jpg